Antwoorden op veel gestelde vragen:

Hieronder vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen. Zo krijgt u snel antwoord op vragen waar u mee zit. Staat uw vraag er niet bij, stuur ons dan een email of bel ons voor een dringende vraag.

Kan ik ook kopen zonder plaatsing ?

Natuurlijk kan dat, als u zelf wilt plaatsen, leveren wij het geheel als bouwpakket. Hiervoor krijgt u een korting op de prijs van 550.-. Wilt u het bouwpakket aan huis geleverd krijgen, houdt u dan rekening met 150.- aan bezorgkosten. Afhalen kan vanzelfsprekend ook en kost niets.

Welke voorbereidingen moet ik treffen ?

U moet natuurlijk niets, maar wilt u lang plezier hebben van uw bijgebouw, dan is het verstandig om enig voorwerk te doen. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van uw wensen.
U kunt vooraf de binnenzijde van uw schuur, tuinhuis of garage verharden. Dat kan met tegels, Stelcon platen of een andere vorm van verharding. Vaak is het gemakkelijker om dit voor de plaatsing te doen, dan hebt u nog alle ruimte. De maten van uw bijgebouw krijgt u vooraf van ons op tekening, zodat u precies weet hoe groot de oppervlakte moet worden.