Over SchurenOutlet.nl

SchurenOutlet.nl is onderdeel van Van Arragon Chalet-Bouw B.V. Van Arragon Chalet-Bouw heeft in de loop van de afgelopen 20 jaar meer dan 250 recreatiechalets, mantelzorgchalets, vakantiehuizen en woonhuizen gebouwd. In deze periode hebben we ook voor diverse klanten een bij hun chalet of huis passende schuur, tuinkantoor, gastenverblijf of atelier gemaakt. In 2018 hebben we besloten om deze kleinere gebouwen (schuren, tuinhuizen, garages enz.) ook apart te gaan verkopen.

De website SchurenOutlet.nl is hiervan het resultaat. Daarbij hebben we ervoor gekozen om alleen houtskeletbouw aan te bieden. Er zijn reeds vele aanbieders van blokhutten (logbouw), deze zult u niet bij ons aantreffen. Waarom we deze bouwwijze niet kiezen voor schuren kunt u lezen in onze blog: Welke bouwwijze kies ik voor mijn schuur ? 

De kwaliteit van onze bijgebouwen is vergelijkbaar met de chalets, ondermeer een zware houten constructie voor de wanden en het dak. Het dak voorzien van EPDM zonder meerprijs. De gevelbekleding standaard in Siberisch Lariks, zodat u niet hoeft te schilderen maar het geheel kunt laten vergrijzen. Natuurlijk is schilderen ook mogelijk, indien u de kleur in overeenstemming wilt brengen met de stijl van uw tuin en andere gebouwen.

SchurenOutlet.nl is een ambachtelijk bedrijf, waar u contact hebt met en uw wensen bespreekt met de eigenaar en altijd dezelfde persoon als aanspreekpunt hebt. Met een klein team worden uw wensen uitgevoerd. Door het beperken van onze “overhead” en korte lijnen kunnen we snel en flexibel uw wensen uitvoeren.